NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Spaanse Hypotheek

Spaanse Hypotheek
9,6

114beoordelingen

 5
91
 4
23
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Als gespecialiseerde hypotheekadviseur helpen wij met het regelen van een hypotheek en fiscale zaken voor een woning of vastgoed in Spanje. Samen met ons netwerk van Spaanse banken zijn wij de specialistische partner voor aanvragen die nét anders zijn dan een reguliere aanvraag. Zo kunnen wij de condities vinden en bieden die passen bij jouw klantprofiel... meer
Beoordelen
1 t/m 5 van de 114 beoordelingen

Emar en Shirley

04 januari 2023 Geverifieerd
10
Professionele hulp bij het vinden van de juiste hypotheek in Spanje. Patrick heeft ons onwijs geholpen met alle documenten aanleveren van onze bedrijven voor de hypotheek, dit had zonder zijn hulp een hele lastige opgave geworden. Ondertussen hebben we de sleutel van ons vakantiehuis!

Bedankt voor alles!
.. meer

Martin Cramer

30 oktober 2022 Geverifieerd
10
Patrick en zijn team hebben voor ons, twee ondernemers, een goede hypotheek geregeld. Omdat de bouw nog niet gereed was gedurende ruim 1,5 jaar goed contact onderhouden en uiteindelijk, vrij recent, alles afgerond.Duidelijk advies, snelle respons via e-mail en behulpzaam wanneer nodig.Zeker een aanbeveling!
.. meer

Linda & Michel

02 september 2022 Geverifieerd
10
Namens ons meer dan complimenten over Patrick en zijn team.

Onze casus was niet standaard;

Echter door de kennis en ervaring van Patrick zijn we tot 'n mooie passende offerte gekomen.Goede opvolging, goede communicatie.Aanrader.
.. meer

Raymond

15 juli 2022 Geverifieerd
9,0
Eindelijk weer een adviseur die doet wat ze beloven. Een echte aanrader als

je een hypotheek in Spanje nodig hebt.

G.M. van der Beek

15 juli 2022 Geverifieerd
10
Ik kan u dit bedrijf (Patrick) van harte aanbevelen. Onlangs hebben we gelijktijdig 02 appartementen gekocht hetgeen voor de Spaanse banken een afwijkend scenario was. Daarnaast bezitten we veel vastgoed in Nederland en waren deze huurinkomsten geen belemmering bij het verkrijgen van een hypotheek bij de betreffende bank in Spanje. Dit lijkt logisch maar Spaanse banken doen helemaal niets met huurinkomsten en kijken alleen naar je netto inkomen. Zelf ben ik hypotheekadviseur in Nederland. Na een paar keer mijn neus te hebben gestoten bij een paar Spaanse banken heb ik Patrick ingeschakeld. Dat bleek een gouden greep. Hij schakelt snel en kan op voorhand de haalbaarheid van een aanvraag goed inschatten. Zeer aan te bevelen !!.. meer