NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Français

Atomeus

10

3beoordelingen

 5
3
 4
0
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Als ervaren en toonaangevend consultancybedrijf synchroniseert Atomeus met uw bedrijf om samen te werken aan een winnende strategie zodat uw bedrijf altijd op het scherpst van de snede blijft en ook op de lange termijn successen behaalt... meer
Beoordelen
1 t/m 3 van de 3 beoordelingen

15 juli 2020 Geverifieerd
10
Het team van Atomeus heeft ons geholpen onze boekhouding te analyseren en een intern controlekader te implementeren in slechts 3 weken. Het bedrijf levert wat ze beloven en hun toewijding om op tijd te leveren is uitstekend. Ik zou Atomeus echt aanbevelen aan organisaties die hun activiteiten efficiënt en effectief willen optimaliseren.

El-Hassan - Chief Finance Officer Renault United Kingdom
.. meer

Nick Muller

10 april 2020 Geverifieerd
10
Atomeus is een zeer betrouwbare Business Partner, met een aansprekende stijl qua open communicatie en integriteitsnormen. Atomeus werkt met zeer betrouwbare en ervaren consultants, waardoor er veel vakinhoudelijke kennis in huis is. Ik zou het organisaties aanraden om met Atomeus in gesprek te gaan, waar het gaat om innovatievraagstukken of mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld RPA of kunstmatige intelligentie.

Nick Muller
Managing Partner Royal Talent
.. meer

2 maart 2020 Geverifieerd
10
Atomeus heeft voor RSM een RPA analyse en testcase uitgevoerd. Hiermee heeft onze organisatie inzicht gekregen in de mogelijkheden rondom een effectieve inzet van RPA. Een belangrijk aspect in dit kader was met name dat onze organisatie nu in staat is de eerste stappen zelf te zetten! Punten die er in dit traject uitsprongen waren doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en de integriteit van de team van Atomeus.

Serge Leloux - Directeur RSM Netherlands Technology Consulting B.V.
.. meer
1volgende