NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Lightfight

9,3

469beoordelingen

 5
397
 4
72
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Speel Onbeperkt Lasergame op je Eigen Locatie. Grote Voorraad en Heel Veel Keus. Verzending Nederland slechts 9.99 inclusief Gratis Retourticket.
Beoordelen
1 t/m 5 van de 469 beoordelingen

T spoortje

24 februari 2021 Geverifieerd
10
Helemaal top!

Jullie hebben er alles aangedaan om ons feestje door te laten gaan, t was door de pakketdrukte even spannend.. maar er werd een 2e box met spoed bezorgd. Echt geweldig!! 👏

Ennu... wat hebben de kids genoten!! super bedankt!
.. meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je review en uiteraard hebben we het graag gedaan. En fijn om te lezen dat de kinderen enorm hebben genoten.

Het was bij ons even supersnel omschakelen want helaas liet Postnl ons in de steek met alle pakketten van die dag. Gelukkig hebben we een oplossing achter de hand en was de box bij iedereen op tijd.

Mijnhardt

30 december 2020 Geverifieerd
9,0
Snelle levering en goede service. Heel fijn dat we even konden bellen voor uitleg, buitengewoon goede service. We zullen zeker nog een keer huren.

Reactie van Lightfight

Bedankt voor je review en jullie zijn de volgende keer natuurlijk weer harte welkom

van Hoof

18 december 2020 Geverifieerd
9,0
goede service, zelfs in avond bereikbaar voor telefonische vragen. Goed materiaal, kinderen hebben een hele leuke avond gehad, vol spanning en lekker buiten actief bezig geweest. Top idee!!.. meer

Reactie van Lightfight

Fijn om te lezen dat jullie een leuke avond vol spanning en actie hebben gehad. Dank je wel voor de complimenten en voor de review. Daar zijn we altijd erg blij mee.

Tes

16 december 2020 Geverifieerd
10
super goed geregeld. in verband met drukte door black friday is het ruim van tevoren door hun zelf bij ons thuis bezorgd!

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je review en de complimenten. We waren 'redelijk in de buurt' en door het zelf langs te brengen, wisten we zeker dat het op tijd was.

Kevin

15 december 2020 Geverifieerd
10
uitstekende Service

Reactie van Lightfight

Top dank je wel. Tot een volgende keer.