NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Lightfight

9,4

500beoordelingen

 5
422
 4
78
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Speel Onbeperkt Lasergame op je Eigen Locatie. Grote Voorraad en Heel Veel Keus. Verzending Nederland slechts 12.50 inclusief Gratis Retourticket.
Beoordelen
1 t/m 5 van de 500 beoordelingen

Ramonja

28 juli 2021 Geverifieerd
10
Mijn zoon van 7 heeft echt een superleuk feestje gehad! Iedereen was heel enthousiast. De service was ook perfect. Echt een aanrader! :)

Reactie van Lightfight

Top dat je zoon een superleuk feestje heeft gehad en fijn dat iedereen enthousiast was. Dank je wel voor het aan raden en voor je review.

Johannes

27 juli 2021 Geverifieerd
8,0
super servicen en sympathieke medewerkers.

prima geweren, prima losse targets genoeg batterijen. wij hebben het in de nacht gespeelt. van 23:00 tot 3:30 met 21 man. top beleving. super levering en gemakkelijk retourneren via post nl. kan het iedereen aanbevelen... meer

Reactie van Lightfight

Fijn om te horen dat jullie een top beleving hebben gehad, zo middenin de nacht, met de lasergames. Dat is goed om te lezen. Dank je wel voor je complimenten en voor je review. Daar zijn we erg blij mee.

LJM van Dongen

23 juli 2021 Geverifieerd
7,0
van veel guns was de batterij al ver leeg

Reactie van Lightfight

Bedankt voor je review. We doen altijd ons best voor een juist balans in de batterijen, want het is ook niet leuk om snel te vervangen. Voor de zekerheid sturen we hierom altijd ruim extra batterijen mee, zodat mocht het toch gebeuren, in ieder geval niemand nooit te kort komt.

Dirk

23 juli 2021 Geverifieerd
10
Goed materiaal en top klantenservice, bij het bellen voor vragen hoefte ik alleen m'n naam te noemen en ze wisten al over welke bestelling het ging.

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je review. Fijn dat jullie zo tevreden waren. Jullie hadden natuurlijk ook een op maat gemaakte bestelling qua combinatie. Dat maakt het wel iets makkelijker om te herinneren.

Sita

22 juli 2021 Geverifieerd
10
top pakket.

de jongens hebben een super feestje gehad.

Reactie van Lightfight

Top dat de jongens een super feest hebben gehad. Dat is fijn om te horen. Dank je voor je review. Dat wordt erg gewaardeerd.