NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Lightfight

Lightfight
9,4

519beoordelingen

 5
439
 4
80
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Speel Onbeperkt Lasergame op je Eigen Locatie. Grote Voorraad en Heel Veel Keus. Verzending Nederland slechts 12.50 inclusief Gratis Retourticket.
Beoordelen
6 t/m 10 van de 519 beoordelingen

Fleur de Keizer

06 november 2021 Geverifieerd
10
Zeer klantvriendelijk bedrijf! Prettige communicatie, bestelling wordt netjes en ruim van tevoren opgestuurd. Leuk materiaal om een avondje uit je dak te gaan. Aan alles is gedacht!.. meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je review. Daar zijn we altijd erg blij mee. Fijn om te lezen dat jullie helemaal uit je dak zijn gegaan met onze spullen. Dat horen we natuurlijk graag. Uiteraard hebben we het graag gedaan. Wellicht tot een volgende keer.

Jan Harmsen

20 oktober 2021 Geverifieerd
10
Onze kleinkinderen vonden het super. Niks partijen, niks spelregels, gewoon lekker spelen. Vooral in het donker was het geweldig.Goed geregeld. Keurig op tijd binnen. Reserve batterijen niet nodig gehad.

Gemakkelijk tergug sturen. Klasse!
.. meer

Reactie van Lightfight

Top dat de kleinkinderen het fantastisch vonden. Dat horen we natuurlijk graag. Dank je voor je complimenten en voor je review. Dank je wel voor je review, dat wordt enorm gewaardeerd.

Angeline

19 oktober 2021 Geverifieerd
10
Zelfs een dag eerder dan afgesproken geleverd. heel fijn. Goed ingepakt en duidelijke omschrijving. Kinderen hebben het gied gehad, top!

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je review. Fijn dat de kinderen het top hebben gehad. Dat horen we natuurlijk graag!!

Harlinger MHC

14 oktober 2021 Geverifieerd
7,0
alles keurig op tijd en duidelijke spelregels. vooraf vond ik het wel lastig om uit te vinden wat het beste was om te bestellen. achteraf had ik liever met anti-cheat besteld. Makkelijk verzenden etc... meer

Reactie van Lightfight

Bedankt voor de review! De feedback nemen we zeker mee

Bonny

13 oktober 2021 Geverifieerd
10
Geweldige service en hele snelle reacties op gestelde vragen via de mail. De kinderen hebben gegarandeerd een prachtig feestje. De geweren werken ook erg goed kortom wij zijn zeer tevreden... meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je complimenten en wat fijn dat jullie een prachtig feest hebben gehad. Dat is goed om te horen. Dank je wel voor je review en wellicht tot een volgende keer.