NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Lightfight

9,3

460beoordelingen

 5
389
 4
71
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Speel Onbeperkt Lasergame op je Eigen Locatie. Grote Voorraad en Heel Veel Keus. Verzending Nederland slechts 9.99 inclusief Gratis Retourticket.
Beoordelen
6 t/m 10 van de 460 beoordelingen

Luc

22 oktober 2020 Geverifieerd
10
eigenlijk is het helemaal hleder hoe je kunt bestellen of reserveren, hoe het aangeleverd wordt en wanneer (ruim op tijd), hoe je het weer terug kunt sturen en als ze dan ook nog snel reageren op een mail waarin je vraagt om aanvulling op je bestelling! Super! Erg aardig, kortom ik heb al tot 4 keer besteld! prima gear voor een verjaardagsfeestje thuis... meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je complimenten. Fijn om te lezen dat alles helder en duidelijk is verlopen. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren en een aanvulling op de bestelling is eigenlijk altijd mogelijk. Dank voor alle bestellingen en voor je mooie review. Daar zijn we altijd blij mee.

Boven

20 oktober 2020 Geverifieerd
10
goede geregeld allemaal, guns zelfs al 2 dagen voor het feestje in huis 👍
Veel plezier gehad

Reactie van Lightfight

Top, fijn dat jullie veel plezier hebben gehad. Dank voor je review en wellicht tot een volgende keer.

Kristie

20 oktober 2020 Geverifieerd
9,0
Alles werd ruim op tijd afgeleverd; woensdag, waar we ze vrijdag nodig hadden. Fijne laserpistolen gebruikt (de goedkoopste); er zaten ruim genoeg batterijen bij om twee keer een pistool te kunnen herladen. Gebruikt om in het donker door de tuin te lasergamen; kinderen lekker in beweging en niemand had last van de kou! :-).. meer

Reactie van Lightfight

Top dat jullie feest geslaagd is. Fijn dat jullie lekker in de tuin gerend en gelasergamed hebben zodat jullie het in de avond niet koud hebben gehad. Dank je wel voor de review en wellicht tot een volgende keer.

Diana

14 oktober 2020 Geverifieerd
10
Zeer goede klantenservice en al mijn vragen werden beantwoord zowel als mail als telefonisch voor uitleg (ik ben een leek op het gebied van lasergames)

Ik had een groepje van 8 kinderen van 9 jaar oud waarvan bijna allemaal meisjes. Ze vonden het allemaal in 1 woord geweldig en kreeg hele leuke reacties terug van de ouders.

Pakket werd ruim van tevoren geleverd en tijd genoeg om het retour te sturen. Ik heb diverse lasergame sites naast elkaar gehouden en Lightfight is verreweg de goedkoopste (verzendkosten) en de service en producten zijn top! Aanrader!
.. meer

Reactie van Lightfight

Bedankt voor je mooie woorden. Daar zijn we heel erg blij mee. We hebben het heel erg graag gedaan en we vinden het vooral erg leuk om te lezen dat alle kinderen en ouders het geweldig vonden.

Dank je wel voor je complimenten, het aanraden en deze prachtige review. Wellicht tot een volgende keer.

Femke

09 oktober 2020 Geverifieerd
10
Heel fijn en soepel contact met de organisatie en een blij jongetje (6) dat een leuk en actief kinderfeestje had met de laserguns!

Reactie van Lightfight

Fijn dat het een leuk en actief feest is geworden. Dank je voor de complimenten en voor je review. Daar zijn we erg blij mee.