NL

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Polskie
  • Français

Lightfight

Lightfight
9,4

516beoordelingen

 5
436
 4
80
 3
0
 2
0
 1
0

Over ons

Speel Onbeperkt Lasergame op je Eigen Locatie. Grote Voorraad en Heel Veel Keus. Verzending Nederland slechts 12.50 inclusief Gratis Retourticket.
Beoordelen
6 t/m 10 van de 516 beoordelingen

Harlinger MHC

14 oktober 2021 Geverifieerd
7,0
alles keurig op tijd en duidelijke spelregels. vooraf vond ik het wel lastig om uit te vinden wat het beste was om te bestellen. achteraf had ik liever met anti-cheat besteld. Makkelijk verzenden etc... meer

Reactie van Lightfight

Bedankt voor de review! De feedback nemen we zeker mee

Bonny

13 oktober 2021 Geverifieerd
10
Geweldige service en hele snelle reacties op gestelde vragen via de mail. De kinderen hebben gegarandeerd een prachtig feestje. De geweren werken ook erg goed kortom wij zijn zeer tevreden... meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je complimenten en wat fijn dat jullie een prachtig feest hebben gehad. Dat is goed om te horen. Dank je wel voor je review en wellicht tot een volgende keer.

Koen

29 september 2021 Geverifieerd
10
heel fijn. alles was netjes ingepakt en genoeg reserve spullen

kinderen hebben een top tijd gehad.

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor review en fijn dat de kinderen een top tijd hebben gehad.

Martijn van Rijn

28 september 2021 Geverifieerd
10
Makkelijk te bestellen. Ruim op tijd geleverd. Netjes verpakt met duidelijke uitleg en spelideeen en genoeg reserve materialen. Het was een kinderfeestje die ze nog lang zullen herinneren. Bedankt voor de geweldig service.. meer

Reactie van Lightfight

Dat is goed om te horen dat het een feest is geweest om nooit te vergeten. Uiteraard hebben we het graag gedaan en dank je wel voor de review. Daar zijn we altijd erg blij mee.

Marcel Balvers

27 september 2021 Geverifieerd
10
We hebben reeds eerder gebruikt gemaakt van lasergame. Maar het blijft een enorm leuke ervaring voor zowel jongens als meiden. Vooral aan te raden in de avond. De laserguns zijn dan goed te zien en ook de kleuren/teams indeling is goed te zien.Top om te zien hoe groot en klein fantiek bezig is met de guns. Kwaliteit en service is perfect en goed geregeld. Inclusief extra set en batterijen.Een echte aanrader.
.. meer

Reactie van Lightfight

Dank je wel voor je geweldige reactie. Het blijft inderdaad altijd leuk om te zien hoe jong en oud, groot en klein zich enorm vermaken tijdens het lasergamen. Dank je wel voor je complimenten en wellicht tot een derde keer.