Webshop reviews verzamelen?

Reviews, beoordelingen, recensies – hoe je ze ook wilt noemen. Over één ding kunnen we het eens zijn: ze zijn voor een webshop tegenwoordig niet meer weg te denken. Het toont de verleende service van jouw webshop aan potentiële klanten. Met het reviewsysteem van Klanten Zeggen verzamel je eenvoudig reviews van jouw klanten en publiceer je deze eenvoudig.

Verzamelde reviews en de totaal score kun je eenvoudig met onze widgets op jouw webshop laten zien aan potentiële klanten. Deze reviews verschijnen ook onder jouw zoekresultaten als sterren in Google. Deze Google sterren zorgen ervoor dat jouw webshop extra opvalt in de zoekresultaten.

Toon reviews met widgets

Het tonen van deze waardevolle beoordelingen doe je met onze interactieve tools die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw webshop. Dankzij onze widgets creëer je vertrouwen bij je bezoeker. Met Klanten Zeggen nodig je jouw klanten zelfs in verschillende talen uit voor een beoordeling. Een eerste indruk is ook in de zoekresultaten van Google van belang. Middels onze rich snippet code en Google Seller Rating integratie, kan jouw webshop ook opvallen binnen de zoekmachineresultaten!

Verzamel reviews automatisch

Onze innovatieve software maakt het mogelijk om automatisch beoordelingen te verzamelen. Meer tijd voor jou om je bezig te houden met andere belangrijke webshop zaken. Met onze one-click-review en inmail reviews neem je drempels weg en verzamel je nóg sneller reviews van jouw klanten. Daarnaast bieden we vrijwel met elke webshop software een integratie aan. Deze integratie is naadloos gekoppeld met jouw webshop software. Je hoeft dus geen programmeur te zijn om onze tools te integreren.